Homme avatakse Tähesaju Citys Lasnamäe suurim lemmikloomakeskus

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõunakeskuses avati PetCity lemmikloomakeskus.
Lõunakeskuses avati PetCity lemmikloomakeskus. Foto: Margus Ansu

Homme, 3. mail kell 12 avab PetCity Lasnamäel Tähesaju Citys uue lemmikloomakeskuse. Lemmikloomi ja nende omanikke ootavad tipptasemel lemmikloomakliinik, grooming-salong, lemmikloomahotell ja laia valikuga lemmikloomatarvete kauplus.

«PetCity missioon on viia Eesti lemmikloomakultuur uuele tasemele,» sõnas PetCity tegevjuht Hendrik Tibar. «Peame oluliseks, et omanik saaks kõik lemmiklooma jaoks vajaliku ühest kohast – kvaliteetse lemmikloomatoidu ja tarvikud, loomakliiniku, groomingu ja vajadusel ka lemmikloomade hotelliteenused.» 

PetCity kogemuse põhjal koguvad järjest suuremat populaarsust grooming-salongid ehk paigad, kus lemmikloom saab nautida nii igapäevast hooldust karva pesemisest pügamise või küünte lõikamiseni, aga ka näiteks lihtsalt mõnusat massaaži.  «Oleme PetCity külastajatega suheldes täheldanud, et üha enamate inimeste jaoks ei ole koju võetud koer lihtsalt valvur või jalutuskaaslane vaid ikkagi pereliige, keda koheldakse võrdselt,» rõõmustas Tibar ja lisas, et sageli astutakse salongist läbi ka vahetult enne näitusele või võistlusele minekut. 

Kõikides PetCity kauplustes kehtib Apotheka kliendikaart. Lemmikloomakeskuse avanädalatel ootavad külastajaid hulgaliselt soodsaid pakkumisi, esimest sadat ostjat ootavad lemmikloomakaupluses ka üllatuskingitused. Lisaks saab avapäevadel tutvuda lähemalt kõigi pakutavate teenustega ehk piiluda kliiniku, hotelli ja groomingsalongi tagatubadesse, aga õppida ka lemmikloomale esmaabi andmist. Lemmikloomakliinikus saavad esimesed sada lemmiklooma kiibi tasuta.

PetCity Tähesaju lemmikloomakeskus asub aadressil Mustakivi tee 17 ning on avatud esmaspäevast pühapäevani kell 10–21. Kokku tegutseb Baltikumis 13 PetCity keskust, sealhulgas partneritega koostöös ka viis loomakliinikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles