Päevakäpp: Liisbeth tahab õppida inimesi usaldama

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Liisbethi elu on olnud karm: eelmisel kevadel ilmus ta ühe talu õuele näljase ja rääbakana ning lihtsalt lootes, et teda aidatakse. Ja aidati — anti süüa ja vaadati, et kõik oleks kombes ja ohutu. 

Kuna kasse aga muudkui kogunes, palus vanahärra abi ka Pesaleidjalt, kartes, et muidu on varsti ta õuel kassiuputus Kassid said püütud, lõigatud ning osad neist elavad rõõmsalt pärast seda oma õuekassielu edasi. Mõned kättesaadutest aga jäid hoiukodudesse, nagu näiteks Liisbeth oma lastega.

Nüüdseks on Liisbeth hoiukodus mõnda aega juba elanud ning julgemaks muutunud. Praeguseks söandab noor daam juba inimesele lähedale tulla, natuke kätt nuuskida ja ilusti otsa vaadata. Pai küsimiseni on küll veel veidi aega, aga küllap õpib Liisbeth ka lõpuks selle ära.

Liisbethiga tuleb teha veel tublisti tööd, et temast saaks ka ükskord sülekiisu. Pesaleidja vabatahtlikud loodavad väga, et keegi annab ka temale võimaluse. Liisbeth on saanud parasiiditõrjed, steriliseeritud ja kiibitud.

Kui sa tunned, et tahad Liisbethile pakkuda (hoiu)kodu, siis kirjuta erika@pesaleidja.ee ning kassipreili hoiukodu võtab sinuga esimesel võimalusel ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles