Päevakäpp: pisiperet ootav Eliza vajab kiiremas korras hoiukodu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Eliza on Loolt püütud ilus pikakarvaline kiisu. Keegi ei tea täpselt, kui vana ta on, ent umbes kolm aastat on ta kohalikes aedades süüa otsinud. Nüüd on Elizal tulemas aga pisipere, ent pole kohta, kus järeltulijad ohutult ilmale tuua.

Inimesi kiisu veel ei usalda ja kindlasti püüab oma lapsi igati kaitsta. Eliza tervis tundub hea olevat, ent hulkuv eluviis on karvadesse hulga pusasid tekitanud ja praegu neid kahjuks eemaldada pole võimalik.

Millal kassipojad sünnivad? Seda ei osanud loomaarst täpselt öelda, ent tõenäoliselt pole tähtsa sündmuseni kuigi palju aega jäänud ja seetõttu on asjaga kiire. Eliza on praegu Pesaleidja kassitoas Mustamäel, mis kindlasti pole sobiv paik vastsündinute jaoks.

Pesaleidja otsib tulevasele emmele hoiukodu umbes neljaks kuuks. Kui kassilapsed on piisavalt suured, aitavad vabatahtlikud neile uued kodud leida ja emakass on oodatud tagasi kassituppa. Kui arvad, et Eliza mõneks kuuks sinu juurde sobib, kirjuta talle aadressile info@pesaleidja.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles