Päevakäpp: Pessu on muutunud häbelikust kassipoisist inimese parimaks sõbraks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Paar kuud tagasi oli Pessu veel arglik ja maadligi käiv kassipoiss, kes inimest pelgas. Tänaseks aga on kassipoiss juba palju-palju julgemaks muutunud. 

Nüüd näitab ta huvi üles inimeste tegemiste vastu — Käib neil kõikjall järel, norib hoolega paisid, ronib sülle-kaissu ja ajab taga sulepulka ning mänguhiirekesi. Nii põnev ju! Tegemist on ju alles uudishimuliku kassipojaga, kel vanust on umbes 10 kuud. Just läbi mängu ja heade toidupalade tema süda ükskord ka päris oma perel võita õnnestubki.

Omaks võetud inimestega on ta suur hellik ning pailembemat tegelast annab otsida. See kõik on hoiukodus veedetud paari kuu jooksul olnud väga-väga suur edasiminek. Enam ei peida Pessu end pesumasina taga, vaid pikutab aknalaudadel, kapi peal või ukseavas. ja jälgib aknal õues kraaksuvaid vareseid. Maailm vajab ju ometi avastamist ja kui palju põnevat ta sedasi peidus olles maha magaks. Seda ei saa see uudishimulik karvakera ometi lubada!

Kui sa tunned, et sooviksid võtta vastu välja väljakutse võita ühe veidike argliku kassipoisi südame, siis täida ära kassisoovija ankeet ja Pessu hoiukodu võtab sinuga ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles