Päevakäpp: hell Pelle on kodu oodanud kolm aastat

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

«Pelle, ma ütlen, tema on ikka selline džentelmees, et hohohoo! Vaata, kui kena suur ta on ja täitsa lumivalge. Mõmmi, ma ütlen! Ja jube sõbralik ka, ma poleks uskunudki — elas ju tänaval, kassikoloonias täitsa, aga metsikust ei kuskil.»

«Teiste kassidega saab ka väga hästi läbi ja üldse vana rahu ise. On-on. Ta võib täiesti rahulikult omaette toimetada ja ei kaeba ega rahmelda, samas ikka saad kohe aru, kuidas tal silm särama lööb, kui pai teed ja sügad ja juttu puhud temaga. Kohe jookseb naerunäoga — süda on tal ikka inimarmastust ääreni täis! Ilus suur poiss, täies elujõus. Ja no muidugi on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud.»

See on tõsi. Need suurepärased omadused on hellal ja armsal Pellel tõesti olemas ja enamgi veel.

Puudu on ainult keegi, kes temast niimoodi räägiks. Ütleks «minu Pelle» või «meie Pelle», õpiks iga päevaga teda paremini tundma, oma pereliikmena armastama ja tema vastuarmastust nautima. Kui sinus nüüd miski natukenegi värelema lõi või Pelle peale mõtlemine lihtsalt seest soojaks tegi, siis on päris suur tõenäosus, et just sinu juurde ta kuulubki.

Ole hea ja kirjuta Pellele aadressile info@kassideturvakodu.ee. Ta vastab heal meelel ka kõigile täpsustavatele küsimustele. Soojalt ja rahulikult. Nagu ta ise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles