Päevakäpp: habras kaunitar Timida unistab pehmetest paikätest

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kassitüdruk Timida jõudis Kasside Turvakodu hoole alla märtsikuus Narva tänavatelt. Ta oli õrn ja habras nagu pisike ebamaine ingel. Õige pea sai turvakodu vabatahtlikele selgeks, et selle väikese ingelkassi sees on peidus üks südikas kassitirts.

Timida on aktiivne nii mänguajal, aknal lindude peale käuksudes kui ka söögikausi taga. Küll võib leida kassitüdrukut teiste nurrikutega pallikesi taga ajamas ning juba järsku teiste karvapallide kaisus seljad koos tukkumas. Kui pärast aktiivset päeva saab veel ka kanafilee pintslisse pista, on Timida päev tõeliselt täiuslik.

Puudu on veel vaid üks — päris oma paikäed, mis pärast pikka ja väsitavat päeva sülle võtaksid ja hellitaksid. Need pehmed paikäed silitaksid õrnalt põske ning armastav hääl sosistaks kõrvu hellitavaid sõnu.

Jah, see oleks imeline elu... Kui Sina tahaksid Timida unistuse täita, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles