Päevakäpp: Weasley on vana hingega sülekass

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kassiabi / Facebook

Kas oled mõelnud, et igatsed oma koju ühte rahulikku neljajalgset sõpra? Näiteks kassi, kes õhtuti ise sülle tuleb, et sinuga vaikselt koos aega veeta? Sinu elust on puudu üks eriline punane kiisupoiss nimega Weasley.

Weasley on vana hingega kass. Tema elu tänavatel on raske olnud ja nüüd ei taha Weasley midagi muud, kui jalga puhata ning teda ei huvita teiste kiisude mängud ega seltskond. Weasley tahaks olla oma kodus ainuke koduloom, ent selle eest oleks ta äärmiselt südamlik kodukass  

Talle meeldib aeg-ajalt tulla uudistama, mida Kassiabi vabatahtlikud teevad ja kas nad talle ka pai jagamisest huvitatud on. Üle kõige armastab ta neid hetki, kus väsinud vabatahtlik toas korraks maha istub ning oma süle Weasley jaoks avab. Isegi süles olles ei ole Weasley väga nõudlik kiisu. Paar pikka paid ja tal juba vajuvad silmad kinni, süda rahul, et saab kasvõi mõne hetke inimese läheduses veeta.

Weasley ei nõua palju ja mõistab sinu väsimustunnet pärast pikka tööpäeva. Weasley ootab sinu kirja aadressile kodu@kassiabi.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles