Päevakäpp: mõmmikkass Felix tahab väga minna koju

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kas teie näete seda, mida meiegi? Ühte suurt, ümarat ja mõnusat kassipoissi, kelle sees on pisikese kassipoja hing. See hing igatseb nii väga läheduse, armastuse ja soojuse järele, et Felixit vaadates kerkivad silmi pisarad. Felix on nii tore kass — miks ei ole tema inimest veel tulnud?

Pettunult pikutab Felix alatasa oma pesas ning üritab turvakodu trallist eemale hoida. Tal on turvakodus raske. Felix ei suuda kuidagi nii rohkearvulise kassiseltskonnaga leppida ning suurest stressist on Felix lausa oma kõhualuse karvutuks lakkunud. Mida teha? Kust leida üles see kodu, keda Felix nii kaua oodanud on? 

Igal kord, kui vabatahtlikud oma vahetust lõpetama asuvad, istuvad nad veel korraks kasside sekka põrandale ja jagavad kõigile paitusi. Need on hetked, mida ka Felix kõige enam armastab. Siis unustab ta oma südamevalu ning kiirustab oma pesast ruttu vabatahtliku sülle. Tema suur, pea seitsmekilone kohmakas keha ei taha küll kuidagi vabatahtliku sülle mahtuda, kuid ei vabatahtlikule ega Felixile see takistuseks ei ole. Need on hetked, kui saab Felixile killukesegi lohutust pakkuda ja seda piinavat koduootust leevendada.

Felix ootab väga Sinu kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles