Tõeline kangelane: noor koer päästis kuueaastase poisi uppumissurmast

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: The Verde Valley Humane Society / Facebook

Superkangelasi võib olla igas suuruses, värvis ja liigis ning tihti ei ilmuta nad end enne, kui keegi tõeliselt abi vajab. Möödunud pühapäeval tõestas koer Yeti, et ta ei ole ainult rõõmsameelne lemmik, vaid ka vapper ja kangelaslik kaaslane.

Arizonas Verde orus asuvast loomade varjupaigast võetud üheaastase pitbulli segu Yeti pere sai endale koju tõelise päästeingli, sest tänu koerale pääses uppumissurmast kuueaastane perepoeg.

Oma uute omanikega vaid kolm nädalat veetnud Yeti võeti hiljuti eest kaasa väljasõidule, mille pere otsustas veeta Wet Beaveri ehk märja kopra oja ääres. Mänguhoos kukkus aga perepoeg Lennox vette kohas, kus tal jalad põhja ei ulatunud ning veevool hakkas poissi kaugemale kandma.

«Me hakkasime Fallonile järele jooksma, kuid keegi ei saanud teda kätte,» kirjeldas poisi isa pingelist olukorda. «Järsku tuli Yeti, kes ilma hetkegi kõhklemata vette hüppas ja Fallonit kalda poole lükkama asus.» Ujumisoskuseta poiss sai tänu oma neljajalgsele sõbrale kaldale piisavalt lähedale täiskasvanute haardeulatusse ja ta tõmmati külmast veest välja.

«Fallonil on vedanud — ta sai endale tõelise sõbra,» nentis poisi isa ja lisas, et premeeris koera suure burgeri- ja vorstiõhtusöögiga. Kui Falloni pere endale koera otsis, kartsid nad esialgu, et Yeti on liiga suur. Nüüd teavad nad aga, et nende armastatud kaaslase suurim osa on tema lahke ja abivalmis süda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles