Päevakäpp: kassitüdruk Tibbsi koduootus on veninud aastatepikkuseks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kolm aastat tagasi ühel hallil ja sombusel päeval saabus Kasside Turvakodusse tillukene aastavanune kassitüdruk Tibbs. Vihmapiisad tagusid vastu aknaklaasi, tugev tuul vilises akna taga ning Tibbs surus oma nina üha sügavamale transpordipuuri tekkide vahele.

Esimesel õhtul peitus Tibbs sügavale pessa ning lootis, et ta on endiselt nähtamatu just nii, nagu tänavalgi. Järsku aga ilmusid nähtavale käed — hirmutavad, võib-olla et isegi ohtlikud käed tõusid Tibbsi poole ning kassitirts pigistas silmad hirmust kinni. Seekordsed käed aga ei teinudki halba. Need käed tõstsid pessa kausi koos maitsva konserviga ja kohendasid pesaalust tekki.

Nüüdseks on sellest kõledast ja vihmasest päevast möödunud peaaegu kolm aastat ning tundub, et kõik on endiselt samamoodi nagu tookord. Õues on hall, Tibbs on endiselt turvakodus ning nähtamatu. Mitte keegi ei märka suurte unistustega õnnetut Tibbsi —  kassitirtsu, kelle südames paisub suur unistus oma kodust. Kohast, kus ta ei ole iialgi nähtamatu, kus pehmed käed on samuti konservi andmiseks ning kus õpetatakse, mida tähendab tingimusteta armastus.

Kolm aastat on ühe pisikese kassi jaoks liiga pikk aeg. Kui Sina soovid Tibbsi pika ootuse lõpetada, siis palun kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles