Humoorikas video: kassid on hädas pealetükkiva pesukaruga

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Vast igaüks meist on kohanud kedagi, kes ei tea, kust jookseb piir ning muutub nii lausa talutamatult pealetükkivaks. See juhtus ka kahe kassiga, ent neile tuli mõne liigikaaslase asemel ülevoolavalt külge ajama hoopis pesukaru. 

Kes teab, mis tol Venemaal elaval pesukarul mõttes mõlkus — ehk soovis ta kassidega sobitada sõprust või tahtis külg-külje kõrval üksteist soojendada — ent looma lähenemiskatse kukkus täielikult läbi. Üks kassidest põgenes koheselt, jättes oma kaaslase üksi pesukaru taluma, kuid lõpuks sai ka tol hiirekuningal mõõt täis ning pärast pesukarule käpahoobi andmist hüppas ta posti otsast alla. 

Tegu pole aga metsiku pesukaruga: loom kuulub venelanna Olga Babkinale, kes tema igapäevategemisi Instagramis dokumenteerib. Lisaks pealetükkivale pesukarule ja kassidele omab Babkina ka rebast, tuhkrut ja koera ja nagu tema teistest videotest selgub, on kasside külmad tunded pesukaru vastu püsiv nähtus. See aga viimast ei kõiguta ning too ei ole veel oma sõprade leidmise lootust maha matnud.

Vaata toredat videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles