Päevakäpp: hurmurpoiss Oskarsi koduootus on veninud liiga pikaks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Lubage tutvustada: maailma kõige muhedam ja südamlikum triibik on teie ees! Kõige kõvema nurru, kõige siidisema kasuka ja kõige armsama silmavaatega triibik Oskars on tulnud selleks, et jääda otse sinu südamesse!

Oskars on üks tõeliselt muhe poiss, keda nähes lihtsalt tekib maailmatu suur tung teda kaisutada... ja musitada... ja ninamusisid anda... ja sületada. Oeh, kuidas tahaks iga päev Oskarsit nunnutada! Ja nüüd on Sul selleks võimalus! Just Sina võid olla see õnnelik, kellel on privileeg Oskarsile päriskodu pakkuda!

Selleks ei pea Sa midagi muud tegema, kui Oskarsile kirjutama ja talle külla tulema! Kui Sina lubad pakkuda kassipoisile igavest armastust ning mõistad, kui suur vedamine on Oskarsile päriskodu pakkuda, siis suure tõenäosusega oledki Sina see, keda kassipoiss otsinud on!

Kirjuta muhedale Oskarsile aadressile info@kassideturvakodu.ee ja räägi missugune kodu teda ees ootaks. Kui Oskars tunneb Sinus ära oma teise poole, siis ta annab Sulle sellest teada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles