Lustakas video: kaduma läinud koer leidis kodutee tänu lauluoskusele

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margit Hau/PantherMedia / Margit Hau / Scanpix

Iisraelis Beer Shevas läks oma kodust mõne nädala eest kaduma üks andekas Siberi husky. Kui politsei sarnase koera leidis, said nad koera omanikult lihtsa identifitseerimisülesande — teha polnud vaja muud, kui mängida kutsa lemmiklaulu.

Husky anonüümseks jääda soovinud peremees andis oma koera kadumisest kohalikele võimudele teada ning jäi siis ootama häid uudiseid. Peagi leidsidki politseinikud patrulli käigus tänavalt kadunud husky kirjeldusele vastava koera. Kutsal hoidsid silma peal noorukid, kes leidsid nälgiva looma põllult ja ta siis linna tõid. 

Politseinikud teavitasid koera omanikku võimalikust õnnestumisest ning palusid tal jaoskonda tulla, et loom identifitseerida. Omanik aga keeldus ja ütles, et ta ei pea oma koera kindlaks tegemiseks kohale ilmuma — politseinikel tuli vaid mängida Iisraeli telesarja «Shemesh» tunnusmuusikat, sest tegu on tema koera lemmiklauluga. 

Korrakaitsjad läksidki juurde ning loom reageeris kohe, kui üks neist muusika mängima pani. Möödus vee mõni hetk ning seejärel hakkas husky laulule ennastunustavalt kaasa uluma. Saanud kinnituse, et tegu oli tõepoolest tema koeraga, sõitis husky omanik kohale ning kutsa ja tema peremehe vahel toimus õnnelik taaskohtumine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles