Otsitakse pealtnägijaid: eile leiti Õismäe Maxima eest hüljatud koer

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eestimaa Loomakaitse Liit / Facebook

Eile õhtul sai Eestimaa Loomakaitse Liit (ELL) telefonikõne Õismäelt, milles teatati tõenäoliselt hüljatud koerast. Kohale sõitnud vabatahtlikud leidsidki Kullerkupu Maxima eest koerakese, kes oli rihmapidi poetrepi külge seotud.

Teataja helistas ELL-le kella 23 paiku õhtul ja arvas, et selleks ajaks oli chihuahua-laadne koer poe ees veetnud tunde ilma, et keegi talle järgi oleks tulnud. Koeral oli kaelas roosa nahast kaelarihm ning vanuselt jääb ta keskea kanti. 

Foto: Eestimaa Loomakaitse Liit / Facebook

Esmasel kontrollimisel selgus, et koer oli küll kiibistatud, kuid looma enda või tema omaniku andmeid registris pole, mistõttu tema pere leidmine on võimatu. 

ELL asub nüüd uurima, miks koer poe ette ilma söögi-joogita üksi jäeti ning palub ühendust võtta kõigil, kellel looma kohta mingisugust infot on. Kui tead, kellele koer kuuluda võiks või nägid, kes looma poe ette jättis, anna sellest teada ELL Lõuna-Eesti regioonijuhile Kristi Metsale telefonil 506 2903.

Foto: Eestimaa Loomakaitse Liit / Facebook
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles