Naise humoorikas põhjendus tööandjale: jäin hiljaks, sest mu koer on liiga armas

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Leung Cho Pan/PantherMedia / Leung Cho Pan / Scanpix

Tööle hilinemine on asi, mis juhtub mingil hetkel meie kõigiga ning sellest oma ülemusele teatamine ei ole just kõige meeldivam ülesanne. Üks naine otsustas aga asjad ausalt ära rääkida ja väljus olukorrast võitjana. 

Ühel hommikul avastas austraallanna Jenn, et teda ohustas esimest korda aastate jooksul tööle hilinemine ning kohusetundliku töötajana otsustas ta oma ülemust teavitada, kes Jenni põhjenduse üllatavalt hea huumoriga vastu võttis. 

Jenni ülemus oli esialgu veidi mures, sest naine ei hilinenud tööle kunagi, mis tähendas, et olukord võis olla tõsine. Jenn vastas aga, et kaotas ajataju oma magavat koera pildistades, sest viimane nägi liiga armas välja.

Kui mõni ülemus võinuks reageerida kurjasti, siis Jenni boss ei näinud olukorras probeemi ning seda veel eriti siis, kui Jenn talle magavast kutsast saatis. Ta nõustus, et armas koer oli täiesti aktsepteeritav hilinemise põhjus ning kinnitas Jennile, et valvab naise kohale jõudmiseni tema töötelefoni. 

Tööandja sõnul üritas ta lihtsalt olla hea töökaaslane, sest Jenn on firmas töötanud kaheksa aastat ning pole selle aja jooksul kunagi hilinenud. Lisaks sellele ei suudaks ta kunagi olla pahane, kui olukorda on segatud imearmas kutsa. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles