Päevakäpp: kaunitar Daisy otsib lustlikku kodu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kaunitar Daisy saabus Kasside Turvakodu hoole alla kaugelt-kaugelt Võrumaalt ning kohe oli näha, et kassitirts on Võrumaal kasvades kaasa saanud Lõuna-Eesti pärandi.

Daisy kasukas on lapiline nagu labakinnas, millel kaunid Võrumaa mustrid looklevad. Iga lapike oleks justkui peenelt välja mõõdetud ja kindla eesmärgiga omale kohale asetatud. Kassitirts on Võrumaalt kaasa saanud ka killukese lõunaeestlase südikust. Nii on Daisy alati esimeste seas kanafileed nõudmas ning kapi pealt agaralt maiustusi pätsamas. Kui on aga aeg külarahvaga (loe: kassidega) koguneda, siis on ka Daisy agaralt teistega seltsimas ja maailma asju arutamas.

Südikas Daisy on oma elus juba palju teinud — kui palju kasse on ette võtnud suure retke Võrumaalt pealinna? Daisy on seda teinud ning nüüd on tal veel suuremad plaanid: leida päris oma kodu, kus tema lõunaeesti temperamenti ja pärandit vääriliselt hinnatakse.

Kui Sina pead ka lugu heast toidust, vahvast seltskonnast ning meie kultuuripärandist, siis kindlasti on Daisy Sinu jaoks õige kaaslane.

Kodu pakkumiseks kirjuta info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles