Video: lõksu jäänud kaelkirjak purustas safaripargis autoakna

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Suurbritannias asuva West Midlandi safaripargi külastajatel on võimalus oma sõidukiaknast loomi toita. Üks kaelkirjak muutus aga üleliia uudishimulikuks ning järgnenud paanika käigus lõhkus loom ära autoakna. 

Vahejuhtumi keskmes olnud abielupaar sõitis parajasti lahtiste autoakendega läbi safaripargi, kui üks pargi kaelkirjakutest oma pea toidu saamise lootuses autoaknast sisse pistis. Paanikas autojuhi esimene reaktsioon oli autoaken kinni panna, ent kaelkirjak jäi lõksu ning tõmbas oma hiiglasliku peaga autoakna kildudeks. 

Pargiregulatsioonide kohaselt ei tohi autode aknad rohkem kui pooleldi lahti olla ning looma sööta soovivad külastajad peavad oma käed aknast välja sirutama. Intsident jäi ka videole ja taustal on kuulda, kuidas ümberkaudsetes autodes olevad inimesed uurivad, kas paariga on kõik korras. 

Safaripargi pressiesindaja sõnas väljaandele The Sun, et pargi juhtkond on asunud vahejuhtumit uurima ja praegu ei ole neil võimalik täpsemaid kommentaare anda. Ta lisas aga, et kaelkirjak vaadati talitajate poolt koheselt üle ning klaasikillud talle ühtegi vigastust ei tekitanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles