Päevakäpp: Tasca on kassipoja kehas peidus olev hurmurkiisu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kui inimesed esimest korda Tascat näevad, võivad nad arvata, et viiekuune kassitüdruk on ekslikult täiskasvanud kasside sekka lubatud, sest just nii pisikest kasvu on miniatuurne, aga südikas Tasca. 

Kuigi Tascal on keha nagu väiksel kribul, on kassitüdruku sees suur ja aktiivne hing. Oi, Tascat võib ju kohata igal pool — inimesele uksele vastu jooksmas, köögis krõbinatünnis krõbinakvaliteeti hindamas, pesade pehmust katsetamas ja pehmeid paikäsi nautimas. Kõik oleks ju hästi, kuid...

Tascal on turvakodus lihtsalt NII IGAV! Seal pole üldse nii palju pehmeid paikäsi, kui ta loodaks, seal ei saa öösiti inimese kaisus padjal pikutada ega hommikuti hommikusöögilauas head ja paremat välja meelitada. Tasca tahaks ju olla kogu aeg inimese juures — öösiti kaisus, hommikuti tööle saatmas ning õhtul esimesena uksel tervitamas. Tasca loodab, et tema päriskodus on palju pehmeid paikäsi ning et tema saaks olla kodu ainus nurrik, sest turvakodus on inimese jagamine 50 teise nurrumootoriga tema jaoks ääretult kurnav.

Kui Sina oled end tabanud mõttelt, et kassipojad võiksidki pisikeseks jääda, siis Tascaga on Sul see võimalus. Kassipoja kasvu kassitüdruk ootab oma päriskodu!

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles