Pisike politseinik: Lõuna prefektuuri nöbininaline korravalvur võtab oma tööd juba praegu tõsiselt

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lõuna prefektuur / Facebook

Lõuna prefektuur jagas täna sotsiaalmeedias imearmsaid fotosid saksa lambakoer Nemost, kes hiljuti Soomest Tartusse jõudis. Rosinasilmne Nemo, kelle peremeheks on patrullpolitseinik Maido Mustimets, külastas Tartu politseimaja, et oma tulevane töökoht üle vaadata.

«Kahekuune koerapoiss Nemo käis täna arsti vastuvõtul veendumaks, et on terve kui purikas,» seisis Lõuna prefektuuri postituses. «Muuhulgas põikas ta läbi Tartu politseimajast.»

Politseikoer Nemo
Politseikoer Nemo Foto: Lõuna prefektuur/Facebook

Kuigi Nemol on praegu veel aega kutsikapõlve nautida, paistab ta juba praegu teadlik olevat oma tulevase töö tähtsusest ja harjutab seetõttu hoolega tagaajamist. Praegu pole aga kutsika saagiks röövlid, vaid perenaise helepruunid toasussid, mida on lust lõrisedes jälitada. 

Nemol on kodus ka kindel patrullkoht — taburetialune, kuhu saab turvaliselt varjuda. Samas on sealt hea ülevaade kogu toale ning Nemo saab kullipilgul majas korda hoida. Peagi hakkab kutsa korralikult treenima, et ühel päeval saada tubliks ja töökaks teenistuskoeraks. Kui Nemo on piisavalt trenni teinud ja poisipõlve suuremad koerustükid selja taha jätnud, hakkab ta tööle ennekõike Tartus, kuid vajadusel patrullib koos oma peremehega ka mujal Lõuna-Eestis.

Foto: Lõuna prefektuur / Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles