Päevakäpp: Jasmine tahab teada, kus tema armas inimene on

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Jasmine loodab väga, et ühes armsas ja soojas kodus on sügelevad paikäed, mis juba pikalt endale pehmet sõpra on oodanud. See sügelus kätes on niivõrd suur, et inimese sees muutub midagi: ta mõistab, et tema kodu on nii tühi ilma ühe pisikese särava karvapallita ning teab, et nüüd on aeg võtta sammud Kasside Turvakodu poole. 

Turvakodus on nurrikuid niivõrd palju, et ei teagi kohe, kes on just tema südamesõber. Küll hõõrub üks kiisu vastu jalgu, seejärel kostitab teine kiisu oma peamüksudega. Kuid järsku märkab inimene ühes pisikese korvis musti kõrvatippe ja kollakat lõuaalust ning ühed kuldkollased uudistavad silmad puurivad tema hinge. Siis see juhtubki — liit, mis on sõlmitud kõrgemate jõudude poolt, saab teoks. Jasmine rändab päriskoju pehmeid paikäsi soojendama ja kodusoojusele täiesti uut tähendust looma.

Just selline on Jasmine'i unenägu, mis teda igapäevaselt saadab. Öeldakse, et unenägudel on komme täide minna. Kas täitub ka Jasmine'i unenägu?

Kirjuta kassitirtsule aadressile info@kassideturvakodu.ee ja tule teda vaatama!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles