Lustakas vaatepilt: segaduses koer püüab kuju mängima meelitada

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mercury Press & Media/Caters News Agency/ Scanpix

Borderkolli Hurley armastab üle kõige mängida äratoomist ning on harjunud, et kui ta kellelegi palli pakub, visatakse see tema rõõmuks kaugusesse. Suur oli aga koera segadus, kui ta oma mänguasja rannal seisva kuju jalge ette pani ja too seda täielikult ignoreeris.

Kaheksa-aastane Hurley oli oma peremehe Adam Shore'iga parajasti Liverpoolis Crosby rannal jalutamas ja mängimas, kui ta nägi liival seisvat inimest ja otsustas ka tema oma mängu kaasata. Rõõmsalt jooksis Harley inimese juurde, pani oma palli tolle jalge ette ning jäi siis ootama. 

Tegu polnud aga elusa inimesega, vaid kunstnik Anthony Gromley alasti meest kujutava malmkujuga. Hurley erinevusest aga aru ei saanud ning viskas oma mänguasja üha uuesti ja uuesti liivale, et kuju selle üles korjaks. Loomulikult ei tulnud mängust midagi välja ja vaatepilti filminud Shore sai korraliku kõhutäie naerda.

«Hurley on äratoomismängust sõltuvuses ning on valmis seda mängima iga vastutuleva võõraga,» nentis Shore. «Ta pakub oma palli igaühele lootuses, et nad selle vastu võtavad ja talle püüdmiseks viskavad.» Shore lisas ka, et tavaliselt on Hurley «ohvriteks» pargipinkidel puhkavad inimesed ning tegu on esimese korraga, kui ta on püüdnud mängima meelitada elutut objekti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles