Astu kõrvale, Grumpy Cat: internetil on uus torssis näoga lemmik

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Sfinkskass Xherdan on internetti tormijooksuga vallutamas ning seda tänu oma püsivalt pahurale ilmele ja eriliselt kortsus nahale. Šveitsis elaval Xherdanil on tuhandeid jälgijaid ning fotodel poseerib kass muuhulgas ehete ja omapäraste riietusesemetega. 

Foto: /Caters News Agency/Scanpix

Xherdani perenaise Sandra Filippi sõnul nägi ta kassi pilti internetis ning Xherdan varastas koheselt ta südame. Filippi otsustas sfinksi endale võtta ja hakkas tegi kassile Instagrami-konto, et temast fotosid jagada. Xherdani unikaalne välimus on kahtlemata pilkupüüdev ning internetikasutajad on temast vaimustuses. 

Lisaks Xherdanile elab peres veel kaks sfinksi, ent kolme kassi hulgast on Xherdan kahtlemata populaarseim. «Tema imeilusad sinised silmad ja virsikupehme nahk on minu jaoks tõeliselt armsad,» sõnas Filippi. «Ta nägu on küll kuri, ent iseloomult on ta lõbus sell, kes ajab mind ja kõiki mu tuttavaid naerma.»

Foto: Caters News Agency/Scanpix

Filippi nentis, et kuigi sfinksid nõuavad palju tähelepanu ning tahavad alati olla seal, kus nende perenaine, ei muudaks ta midagi. «Ta on alati valvel ning tahab pidevalt näha, millega ma tegelen,» ütles Filippi. «See on tõeliselt armas.»

Foto: Caters News Agency/Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles