Päevakäpp: sooja südamega panterkiisu Roosi on päriskodu otsinguil

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kassitüdruk Roosi saabus Kasside Turvakodusse 2016. aasta sügisel, mil vabatahtlikud asusid päästma Puurmani kassikolooniat. Tänaseks on kõik päästetud kiisudest päriskodud leidnud, kuid ebamaiselt müstiline Roosi on siiani koduta.

Roosi hoiuperenaine mõtleb sageli, miks ei ole kassitirtsu päriskodu teda veel märganud. Kas on põhjus selles, et üks pisikest kasvu mustakarvaline kassitüdruk jääbki huvilistele märkamatuks või on asi lihtsalt selles, et sina, Roosi inimene, ei ole temast veel kuulnud? Meie arvame, et põhjus peitub viimases ning nüüd on aeg viga parandada!

Saa tuttavaks — kaunitar Roosi, kelle iseloomustamiseks on nii palju imelisi sõnu. Kui Roosi turvakodu hoole alla saabus, oli kassike uuest elust ehmunud, kuid mida rohkem aega möödus, seda rohkem Roosi inimesega harjus. Ta oli justkui pisikene pühademuna, kust koorus välja imearmas tibu: hell, õrn, ebamaine, müstline, sooja südamega ja siiras. Enam ei imesta kedagi, kui koju tulles Roosi kõht püsti voodil paitusi ootab. Hellad paikäed panevad kassitüdruku nurrumootori õlitatult põrisema ning pehmed käpakesed mõnust sõtkuma. Meie arvates on lausa patt, et Roosi veel armastavat kodu pole leidnud ning see viga tuleks siin ja praegu parandada.

Kui kaunitar Roosi Sind kõnetas, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles