Tõeline häbematus: Valgamaal jäeti bussipeatusesse karp kutsikatega (2)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valga loomade varjupaik / Facebook

Eile kella poole ühe paiku leiti Tõrva linna lähedalt Valga-Tõrva maantee äärest Roobe bussipeatusest kast kutsikatega. Üks kahest kutsikast oli kastist välja pääsenud ja jooksis maanteel ringi, ent polnud imekombel mööduvate autode ette jäänud. 

«Lapsed tulid koolist ja leidsid bussipeatusest pappkasti. Ja kaks kutsikat,» seisis Valga loomade varjupaiga sotsiaalmeediasse postitatud abipalves. «Varjupaigatöötajale avanes kohale jõudes õõvastav pilt: nutvad kutsikad ja mures lapsed.» Justkui mõnitades oli pappkastile kirjutatud fraas «TASUTA! NAUDI ROHELIST!»

Foto: Valga loomade varjupaik / Facebook

Lisaks kutsikatele oli karbis kolm tomatit, suitsukana, sardelle, saiaviile ja sigaretikonisid. Ühel kutsikatest oli nädalavanune ja mädanev peahaav, mis tekkinud tõenäoliselt hammustuse tagajärjel. Loomad olid jäetud eluohtlikkusse olukorda suure liiklusega maantee äärde, lisaks veel isase kutsika inetu haav.

Foto: Valga loomade varjupaik / Facebook

Valga loomade varjupaiga vabatahtlikud ning loomasõbrad on nõutud, ent igal teol on ka tegija ning seetõttu ootab varjupaik kõikvõimalikke vihjeid kutsikad hüljanud inimese kohta. Kui sa juhtusid kutsikate bussipeatusesse jätmist pealt nägema või tead, kellele nad kuuluda võisid, helista varjupaigale numbril 5299880 või kirjuta aadressile valga@varjupaik.ee.

Foto: Valga loomade varjupaik / Facebook
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles