Aita abivajajaid: näljasurmast päästetud kassiseltskond vajab kiirelt hoiukodusid

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Eile saabus MTÜ Kasside Turvakodule teade Ida-Virumaalt pärit kuuest õnnetust kodukassist, kes päästeti väga halbadest tingimustest. Üks kassidest on nüüd Tallinnas, ent ei saa uues seltskonnas hakkama ja vajab hädasti rahulikku hoiukodu.

Tallinnasse jõudnud kiisu kliinikuvisiit näitas, et peale alatoitumuse on tema tervis korras. Kõik päästetud kassid olid silmnähtavalt nälginud ning räsitud karvkattega ning ootamatu elumuutuse tõttu on nad kõik sügavas stressis. Nurrumootorid on viimase aja sündmuste tõttu nii kohkunud, et nad varjuvad liivakasti peitu ning elavnevad vaid siis, kui inimene neile paitusi kingib.

Olukord on nii trööstitu, et vabatahtlikud on kassikeste pärast väga sügavas mures. Endistel kodukassidel on kõige suurem oht kassitoas haigestuda ning seetõttu vajavad nad kiiresti hoiukodusid, et koduses õhkkonnas inimese süles oma uue elukorraldusega harjuda.

Kui sina saad pakkuda ühele või mitmele nurrikule oma kodus ajutist pesapaika, siis palun võta Kasside Turvakoduga kohe ühendust. Kogu hoiukoduks olemise ajal on sul kogu vabatahtlike abi ja toetus ning Kasside Turvakodul lasub vastutus nurrikutele päriskodu leida. Kasside Turvakodu hoolitseb ka kõikvõimalike kassidega seonduvate ülalpidamiskulutuste eest.

Abi pakkumiseks ja lisainfo saamiseks kirjuta aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles