Päevakäpp: nunnu näoga Mõugu otsib sõprust juba poolteist aastat

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Mõugu saabus Kasside Turvakodusse suure seltskonnaga – ühes ema Emerice’i ning vennakeste Beebi ja Täpiga. Kui kassiemmel täitub varsti aasta päriskodus ning ka vennakesed Beebi ja Täpp naudivad mitmeid kuid kodurõõme, siis Mõugu ootus on veninud ootamatult pikaks. 

Miks Mõugu juba poolteist aastat päriskodu ootab, seda vabatahtlikud öelda ei oska, sest nende arvates on Mõugu täiesti eriline!

Nad ei oska öelda, mis see on, aga iga kassiarmastaja saab teda nähes kohe aru, et siin on tegemist kellegi hoopis teistsugusega. Ehk on see Mõugu mõnusalt pontsakas ja ümar nägu, mis tekitab tunde, et tahaks teda nii-nii väga hellitada või ehk on need tema pehmed kehavormid, mis tekitavad suure soovi Mõugut kaisutada? Või äkki hoopis need ümarad targad silmad, mis uudishimulikult hinge puurivad? Vot ei oskagi öelda, aga suurt armastus ei saagi ju seletada! Kuidas Sa paned midagi nii mõõtmatut sõnadesse?

Kui Sina tunned, et Mõugu on eriline, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles