Päevakäpp: roosa nöbininaga Emma otsib kodu, kus peetakse lugu heast söögist

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kui Emma eelmisel kevadel turvakodusse jõudis, ei osanud vabatahtlikud aimata, milline peen toidugurmaan nende sekka sattus. Esialgu oli Emma tagasihoidlik kassitirts, kes üritas ennast märkamatuks teha. Kuid mida aega edasi, seda selgemaks on saanud, et Emma tahab olla märgatud.

Emma puhul võib küll öelda, et kui sina annad talle sõrme, siis tema võtab terve käe. Nii ei piisa temale sellest, kui Sa tuled paari krõbinaga narrima. Oh ei — too ikka pihutäis kanafileed ja vot siis hakkame rääkima. Maitsva söögi peale löövad Emmakese silmad särama ja inimenegi ei tundu enam nii hirmus. Vastupidi, täitsa huvitav on! Kust see inimene küll nii palju toitu toob?

Õigepea on Emma oma päriskodu oodanud juba tervelt aasta, kuid nii tema kui vabatahtlikud oleme veendunud, et kuskil on üks soe ja õdus koht, kus peetakse samamoodi heast söögist lugu. Kodu, kus üheskoos õhtul laua taha kogunetakse, üksteisele oma tegusast päevast räägitakse ja üheskoos maitsvaid roogi nauditakse.

Emmale meeldivad väga ka teised kiisu ning kui ka sinu kass sööb liiga palju, siis kirjuta Emmale! Ta tuleb appi ja sööb poole toidust ise ära — nii on mõlemad kiisud kenasti vormis!

Emma ootab Sinu kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles