Südamlik video: bussijuht toidab iga päev kodutut koera

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: JUAN CARLOS ULATE/REUTERS/Scanpix

Vaata, kui entusiastlikult ootab see tänavakoer bussi. Ta ei ole huvitatud aga reisimisest, vaid ootab oma bussijuhist sõpra, kes teda kahe aasta jooksul iga päev toitnud on.

Anonüümseks soovida jäänud Kanada bussijuht nägi koera esmakordselt kaks aastat tagasi. Nähtavalt nälginud koer sobras kummuliolevates prügikastides, otsides tõenäoliselt midagi sobivat kõhutäiteks. 

Bussijuht, kes on ka vabatahtlik loomakaitsja, otsustas koera aidata ning hakkas talle toitu tooma. Peagi sai koer rutiini selgeks ning ootab nüüd iga päev oma abistajat, et saada kotitäis koerakrõbinaid.

«Ta toidab teda iga päev täpselt samas kohas,» sõnas loomapäästeorganisatsiooni Feed The Furbabies Canada juht Kareena Grywinski. «Ning koer ootab teda alati, ükskõik mis ilm ka väljas poleks. Me ei tea, milline selle koera igapäevane elu on, ent üks on kindel — ta on viimase kahe aasta jooksul läbi teinud imelise muutumise.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles