Päevakäpp: Käpakese kurb ootus on kestnud kaks aastat

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Sageli imestavad turvakodu vabatahtlikud, kui kaua jaksavad nende hoolealused oma õnne oodata. Mööduvad päevad, nädalad ja kuud enne, kui paljud neist päriskodud leiavad. Kõige õnnetumatel ei lähe aga niigi hästi — nemad peavad oma kodusid ootama lausa aastaid. Nii ka Käpake.

Käpake saabus Kasside Turvakodu hoole alla 2 aastat, 1 kuu ja 6 päeva tagasi. Iga mööduva päevaga loodavad vabatahtlikud, et just nüüd saab tema ootus otsa. Et järgmine uksest sisse astuv inimene on tema inimene, kuid kahjuks seni nad tema inimest veel leidnud ei ole. Kui kaua suudab üks pisikene õrna hingega kassitüdruk oma õnne oodata? Kas pole mitte ebaõiglane veeta oma päevi turvakodus ja lihtsalt oodata, kui tegelikult saaks päris oma kodus aknalaual päikesekiiri püüda ja oma inimesi lõbustada.

Käpake on hell kassitüdruk, kes armastab väga paisid ja sülle ronimist, kui Sinuga lähemalt tuttavaks saab. Seda kurvem ta on, et ta ei ole leidnud veel päris oma inimest, kelle süles kõik õhtud mööda saata. Käpakene peab lugu ka heast toidust ning saab väga hästi läbi ka teiste kiisudega, kui teda peaks päriskodus mõni karvane sõber ees ootama.

Kui Sinu perre on oodatud üks õrna hingega hell kassitirts, siis kirjuta Käpakesele aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles