Armastus esimesest silmapilgust: jääkaru Nora esimene kohting uue kallimaga osutus tõeliselt edukaks (1)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Täna jagas Viini Schönbrunni loomaaed tõeliselt armsat videot Tallinna loomaaias sündinud jääkaruplika Norast, kes möödunud aasta detsembris Austriasse kolis. Nüüd, pea 4 kuud hiljem, kohtus Nora lõpuks silmast-silma oma peigmehe Ranzoga ning nagu näha, on tegu armastusega esimesest silmapilgust

Nora ja Soomes sündinud Ranzo tutvustamine läks aeglaselt — esialgu lasti Nora välisaedikusse ning kui ta oli sealt lahkunud, anti Ranzole võimalus välja tulla ja Nora lõhnaga harjuda. Seejärel said karud üksteist uurida puurivarbade vahelt ning lõpuks leidsid talitajad, et kätte oli jõudnud aeg karud kokku lasta. 

«Kahe täiskasvanud jääkaru tutvustamine ja harjutamine ei ole kerge töö,» seisis Schönbrunni loomaaia Facebooki-lehele postitatud video kirjelduses. «Ent neid kahte vaadates paistab, et me oleme suurepäraselt hakkama saanud.» Nora kaaslase valik ei toimunud juhuslikult — jääkaruplika liikus Viini loomaaedade vahetusprogrammi raames, mis saadab loomad kohta, kus nad tõenäoliselt enim järglasi saavad. Talitajad loodavad, et kahe peale sünnib neil hulk armsaid poegi ning Nora ja Ranzo esmakohtumine annab alust arvata, et nii ka läheb.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles