Karvane üllatus: õpetaja leidis õpilase koolikotist kassi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sergej Razvodovskij/PantherMedia / Sergej Razvodovskij/Scanpix

Vast iga eestlane teab lugu sellest, kuidas Joosep Toots koerakutsika põues kooli tõi. Pea sama juhtus ühes USA Virginia osariigi algkoolis, kuid seekord oli peategelaseks koolikotti topitud täiskasvanud kass.

Ei ole mingi uudis, et õpilased kooli ebavajalikku ja kohati lausa imelikku kraami kaasa võtavad. Näuguv seljakott on aga midagi erakordset ja algkooliõpetaja Carey Geipel ei olnud kunagi millegi sellisega kokku puutunud. Geipel jagas lugu juhtunust ka Facebookis, kus see palju tähelepanu on saanud.

Geipel oli oma kolleegiga parajasti tühjas klassiruumis ette valmistamas järgmist tundi, kui nad kuulsid kassi näugumist. Kui klassi akende all aga ühtegi kassi näha polnud, oli nende järgmine mõte, et mõni õpilastest oli kassi häälitsemise oma telefonihelinaks pannud. Kui Geipel telefoni otsides ühe koti peal olnud jaki üles tõstis, hakkas kott naise suureks üllatuseks liigutama ning luku lahti tehes avastas Geipel selle seest elusa kassi.

«Sellise asja ei ole võimalik välja mõelda — kotis oli päriselt kass,» kirjutas Geipel. «Kui me õpilase emale helistasime, oli tema esimene reaktsioon loomulikult uskmatus. Kõige parem seik jäi aga kõige lõppu: tuli välja, et kass ei olnudki õpilase oma, vaid kuulus hoopis tema naabrile.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles