Päevakäpp: noor ja malbe kassipreili Gaby vajab kiiresti uut kodu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Narva Kasside SOS / Facebook

Gaby on umbes kümnekuune igati korralik kiisupreili — sõbralik, paimaias ja malbe kiisulaps, kelle nurrumootor töötab korrapäraselt. Nagu igale kassilapsele, meeldib ka Gabyle mängida ja hullata ning ta armastab väga inimese lähedust.

Narva Kasside SOS-i kassitoas sai Gaby ilusti läbi kõigi kassitoa kassidega. Siis saadeti ta aga Tallinnasse hoiukodusse koos teise kassitoa kassiga. Alguses oli kõik hästi, ent peagi tahtis teine hoiukass kogu inimeste tähelepanu endale ja hakkas Gabyt ründama nii tõsiselt, et lõpuks tuli kiisul isegi kliinikus käia.

Gaby kükitab nüüd enamuse päevast kapi all ja malbest kiisust on saanud suurte hirmunud silmadega kiisulaps. Hoiukodu vabatahtlikud püüavad kõigest väest — võtavad teda sülle ja teevad pai, aga Gaby jookseb jälle kapi alla, sest kardab teise hoiukassi rünnakuid. Hoiukodus ei ole kasside eraldamise võimalust ning seetõttu loodavad vabatahtlikud väga, et väike armas printsess kiiresti kodu leiab.

Gaby leiti hingevaakuvana ühe Narva kortermaja hoovi põõsa alt, ent päästjate hoole all raviti ta täielikult terveks. Ta on steriliseeritud, vaktsineeritud, kiibitud ja saanud parasiiditõrje ning ootab oma uut pere Tallinnas.

Kui sa soovid Gabyle päriskodu või hoiukodu pakkuda, siis võta Facebookis ühendust kas Narva Kasside SOS-i või Moonika Lahega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles