Päevakäpp: kolmevärviline Mirada on unikaalne iludus

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja

Särava karvakasukaga kaunitar Mirada saabus Pesaleidja kassituppa Lagedilt mullu detsembri alguses. Mirada on natuke üle aastane terve, malbe ja lastesõbralik kassipreili. Pole ju ometi võimalik, et selline iludus pidi taluma hirmu, nälga ja kõledust. Ent ometi see kõik nii oli.

Seepärast ei oska Mirada nüüd soovida midagi enamat, kui rahulikku kodu, kus oleks päris oma inimene, et saaks tunda tema soojust ja armastust. 

Kui leiad veidi aega, et pöörata kiisule siirast tähelepanu, aega ja hoolitsust, siis saab temast just selline kass, kellele piisab ainuüksi inimese olemasolust. Ta nii väga loodab, et just sina märkaksid teda.

Kui soovid Miradaga tuttavaks saada, tule Pesaleidja kassituppa. Ja kui sul on kindel soov just sellele kassile kodu pakkuda, siis täida palun Pesaleidja kiisuvõtja ankeet ja tema vabatahtlik võtab sinuga ühendust. Ka kõikidele su lisaküsimustele vastab meelsasti Mirada isiklik vabatahtlik, kellele saad kirjutada aadressil tatjana@pesaleidja.ee

Et sisseelamine uude kodusse ladusamalt läheks, saab Mirada kaasa Royal Canini kinkepaki. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles