Päevakäpp: omapärane Frida tunneb end üksikuna

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja

Frida on omapärane, umbes kaheaastane kassineiu. Fridal pole mitte kunagi oma kodu olnud. Tal pole olnud päris oma söögikaussi, ega ka oma sooja ja pehmet pesa, kus lihtsal lõõgastuda. Need asjad ei olegi nii olulised, sest kõige rohkem igatseb Frida endale sõpra. Seda hella ja head ja kannatlikku inimest, kes võidaks ta usalduse.

Praegu tunneb Frida end täitsa üksikuna, ta kardab kedagi endale liialt lähedale lasta. Sellest hoolimata armastab see neljajalgne tegelane sulepulgaga mängida. Seda värvilist ja lendlevat saaki võiks lõputult taga ajada!

Fridale on tehtud siseparasiitidevastane tõrje, vaktsiin ning ta on saanud kiibi. Frida käis ära ka steriliseerimisel. Seega on ta igati valmis oma uueks koduks. Kui leiad, et sul oleks piisavalt aega Frida jaoks, et tema usaldust võita ning inimesega harjutamisega veidi vaeva näha, siis täida palun Pesaleidja kassivõtja küsimustik ning sinuga võetakse esimesel võimalusel ühendust.

Frida on siiani hirmul ning inimese vastu umbusklik. Harjumiseks on talle palju-palju rohkem aega vaja anda. Kuid meie oleme arvamusel, et ka sellest armsast karvakerast saab rahuliku nurrulooma välja võluda küll. Fridaga saab kaasa ka kingipaki Royal Caninilt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles