Karvane kätlemistseremoonia: Kasside Turvakodu tähistab homme oma sünnipäeva

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Astrid Gast/PantherMedia / Astrid Gast / Scanpix

Sellel nädalal tähistab Kasside Turvakodu oma 11. sünnipäeva ning sel puhul ootavad turvakodu karvased asukad kõiki sünnipäevapeole. Nagu ikka sünnipäevadel, ei puudu peolt tort ning Turvakodu kasspresident Remus tervitab külalisi käteldes. 

Kasside Turvakodu sünnipäeva tähistamine toimub laupäeval, 17. märtsil kell 14-18 armsas ja õdusas Turvakodus Tallinna kesklinnas. Piduliku päeva puhul korraldab armuline president Remus suure vastuvõtu. Üheskoos süüakse maitsvat sünnipäevatorti, räägitakse, millised on olnud Turvakodu presidendid Mürakast Remuseni, korraldatakse üks suur paikursus ning muidugi viiakse läbi ka pidulik kätlemistseremoonia president Remusega.

Nurrumootorid ootavad pidupäeva juba väga, kuna nemad ei ole saanud veel kunagi päris enda sünnipäevi tähistada. Seetõttu on Turvakodu sünnipäev nende jaoks alati justkui nende endi oma — tuuakse kingitusi, tehakse paisid ning tuntakse üksteisest rõõmu. Turvakodu armsad karvapallid on elu jooksul pidanud väga palju läbi elama ning vabatahtlikud on alati andnud oma parima, et muuta nende koduootus võimalikult mugavaks. Seetõttu oleksime nad väga õnnelikud, kui sünnipäevakülalised sooviksid sel aastal tuua hoolealustele natukene teistsugused kingitused ning annetaksid kolme fondi, mis aitavad nurrumootoritele võimaldada parimat võimalikku hoolt.

  1. President Müraka Krõbinafond — fond, millega saavad vabatahtlikud varuda oma hoolealustele vajalikku kvaliteetset toitu ning ravi vajavatele nurrumootoritele ravisööke. Ikka selleks, et nurrikud tänaval läbielatust kiiresti kosuksid.
  2. Fond «Tänavalt Turvakodusse» — fond, mille abil saavad vabatahtlikud võimaldada oma uutele hoolealustele vajalikke terviseprotseduure. Paljud hoolealused on tänavavintsutustest väga räsitud ning nad vajavad eriravi ja -hoolt. Lisaks saavad kõik nurrikud steriliseeritud, kiibitud, vaktsineeritud ning kõik vajalikud parasiiditõrjed.
  3. Pehme Pesa Fond — fond, mille abil saavad vabatahtlikud oma nurrikutele varuda pehmeid pesasid, mänguasju ja vahvaid turnimispuid, et nende koduootus kulgeks rõõmsamalt. 

Turvakodus on kohapeal armsad annetuskastid iga fondi jaoks ning kõik külalised saavad valida fondi, mida enim toetada soovivad.

Kui Sina ei saa president Remuse vastuvõtust osa võtta, kuid sooviksid siiski omalt poolt kingituse teha, saad seda teha pangaülekandega:

Saaja: MTÜ Kasside Turvakodu

IBAN: EE712200221035355855

SWIFT: HABAEE2X 

Selgitusse: fondi nimi

Kui soovid siiski ka ise kohale minna, teata oma tulekust aadressile info@kassideturvakodu.ee, et kassid teaksid sind oodata! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles