Päevakäpp: pisut häbelik härra Kiki unistab päris oma kodust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Härra Kiki on üks omamoodi karvapall. Esimestel päevadel hoiukodus pistis ta nahka piparkoogimaja pool katust. Hoiukodu perenaine arvab, et ilmselt sellepärast, et Kiki oli jõulude ajal kassitoas puuris ja jäi õigel ajal piparkoogist ilma. 

Kui Kiki puuris elas, siis ta kaal langes väga palju ning ta jäi haigeks. Seetõttu on Kikil söögiks natukene teistsugused krõbinad, kui teistel kiisudel. Peale hoiukodusse kolimist on härra aga tublisti kosunud ning muutunud palju aktiivsemaks. Kiki salasoov on oma uues kodus uuesti õppida mängima, sest pika puurieluga unustas ta ära, kuidas see käib.

Üldiselt on tegu ühe suure kaisukassiga, kes poeb ise sülle ja lööb nurru nii valjult, et vahepeal ei kuule oma mõtteid ka. Härra Kiki on vaktsineeritud, kastreeritud, regulaarselt saanud siseparasiitide vastast tõrjet ning omab ka kiipi ja passi —  igati valmis koju minema! Koju kaasa võtaks härra ka kingipakikese Royal Caninilt. Kui sa soovid kaisukass Kikile kodu pakkuda, siis palun täida Pesaleidja kiisuvõtja küsimustik ja vabatahtlikud võtavad sinuga peagi ühendust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles