Päevakäpp: vapper Ally ootab mänguhimulist kodukest

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Jõulude eel tõttas MTÜ Kasside Turvakodu appi ühele vaprale kassitädile, kes üksinda tänavalt hüljatud kassikesi päästab. Kuna abivajajaid on alati palju rohkem kui aitamise võimalusi, siis elasid tema hoolealused väga kitsastes tingimustes.

Nii mitmedki kiisud pidid jagama omavahel pisikesi hoiupuure, kus liikumisruum ja omaette olemise ruum täielikult puudus. Üks sellistest kiisudest olid pisike Ally. Ally on umbes aastane kassitüdruk, kes pidi oma esimese eluaasta veetma koos vennakesega pisikeses puuris. Ei mingeid õnnelikke kassilapse mänge, jooksumaratone ega mõnusaid müramisi.

Nüüd on aga Ally turvakodus ning juba on näha, kuidas Ally suurt ruumi naudib. Võime ilma liialdusteta öelda, et Ally on agaralt üle võtnud ametikoha turvakodu kõige aktiivsema kassina! Küll on Ally aknal lindude peale käuksumas, siis juba aitab vabatahtlikel kaminasse tuld teha, järgmisel hetkel loeb aga Ally juba köögis kassipoiss Felixi suutäisi. Allyt jagub tõepoolest kõikjale.

Väike krapsakas kassitüdruk loodab nüüd, et kuskil on ka tema jaoks soe ja armastav kodu. Kodu, kus saaks tagasi teha kõik mängimata jäänud kassilapsemängud, joosta kõik vaibad kortsu ning aknalaual päikeselaike püüda.

Kui Sinul on üks selline kodu pakkuda, siis kirjuta Allyle aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles