Päevakäpp: häbelik ja malbe Karlee hoolitseb ülima pühendumisega isikliku hügieeni eest

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kassiabi / Facebook

Täna soovib teile malbelt tere öelda Kassiabi Karlee. Karleel on piki silmnägu meeleolukas laik ja ilus pehme kasukas. Karlee pole kade ning tema kasukast jagub karvu igale poole. Kui teda kammida, on hari karvu täis ja õhk karvu täis, nagu üks karvane lumesadu.

Karleele on omane jälgida asjade kulgu natuke eemalt ja eelistatavalt kuskilt ülevalt ning üleliia pole ta inimesi harjunud usaldama. Vaikselt, aga kindlalt on toimunud tõrksa taltsutamine ning praeguseks on selge, et paid on peale jäänud ja umbusaldamine kaotanud. Ta ei vaata inimesele otsa, vaid peidab pilgu maha, endal on ka natuke piinlik, et kuidas siis niimoodi endale pai laseb teha nagu mingi pehmo. Aga siis hakkab kostma vaikset nurru ja kiisu kõrvale võib ennast rahuga mõneks ajaks sisse seada. 

Veel on Karleel naljakas komme toa ühistes joogikaussides oma käpakesi pesta. Mõistagi ei pese ta neid mustas kausis, kust teised kassid juba joonud on – Karlee pole mingi mats. Tema ootab rahulikult ära, kuni vabatahtlikud asetavad põrandale puhtad kausid värske veega, ja ruttab siis esimesena platsi, enne kui keegi teine oma joomisega tema pesuvett saastab. 

Karlee tahab lõpetuseks teada anda, et kui leidub rahulik kodu, kus on puudust just ühest temasugusest ülipehmest, puhtust armastavast karvapallist, siis tema oleks täitsa nõus kohale tulema ja asja uurima.

Karlee ootab kodupakkumis aadressile kodu@kassiabi.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles