Humoorikas klõps: jääkarude võitlus näeb välja kui soe kallistus

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Igor Altuna/Mercury Press/Caters News Agency / Scanpix

Fotograaf Igor Altuna püüdis Kanadas kaamerasilma ette kaks võitlevat jääkaru. Ühel hetkel sattusid karud aga poosi, mis meenutas tõeliselt sooja ja mõnusat kallistust.

Reisisell ja fotograaf Altuna oli parajasti Churchilli linnakeses, mida peetakse maailma jääkarupealinnaks sealse arvuka karupopulatsiooni tõttu.

«Ma jumaldan jääkarude pildistamist, sest nad on tõeliselt fotogeenilised ja uudishimulikud,» sõnas Altuna. «Churchill on tuntud jääkarude poolest ning seetõttu ma just sinna minna otsustasingi.» Altuna sõnul oli ta tõeliselt üllatunud nähes, kui suurt jõudu karud võideldes kasutasid.

Hispaanias elav Altuna rändab metsloomade pildistamiseks üle kogu maailma ning mehe enda sõnul on tema lemmikkohaks Botswana, sest just seal sai tema fotograafiahuvi alguse.

«Ma olen end täielikult reisimisele ja fotograafiale pühendanud,» nentis Altuna. «Maailmas on veel niivõrd palju kauneid kohti, kuhu ma jõudnud pole.»

Foto: Igor Altuna/Mercury Press/Caters News Agency/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles