Päevakäpp: otsid oma kassile sõpra? Siin on sulle vahva Emil

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Emil on imekaunis kassipoiss, kes eelmisel kevadel pooleaastase kassilapsena meie hoole alla sattus. Elanuna suvilapiirkonnas, oli Emil esialgu hoiukodus ettevaatlik.

«Miks küll tahavad inimesed minu tähelepanu?» mõtiskles Emil, sest mitte keegi polnud varem tahtnud teda paitada ega hellitada. Õige pea õpetas aga hoiukodus elav teine kiisu, et inimesel on väga palju erinevaid funktsioone — inimene poetab toidukaussi maitsvaid sööke, klopib magamispesad kohevaks ning sosistab kõrva häid sõnu. Nii õpib Emil iga päevaga armastuse võlujõudu.

Kuigi inimeste seltskonnas on tore, on kassipoisil üks ääretult suur nõrkus: Emil lihtsalt fännab teisi kasse! Oma elus on ta kohanud paljusid erinevaid kasse ning eranditult kõigiga on Emil rõõmsalt seltsinud. Ta on üks muhe kambajõmm, kellega võib koos luurele minna. Nii kui sõber kõnnib ees, silkab Emil sõbrale järele. Kassipoiss ei ütle ära ei seiklustest ega ka hellitustest. Nii võib Emilit kohata koos sõbraga kardina taga peitust mängimas ja ühises pesas teineteise kasukat pesemas.

Kassipoisil on olnud palju sõpru, kuid kus on tema südamesõbrad? Need sõbrad, kes kingiksid talle isikliku päriskodu ning kellega üheskoos kapi alt tolmurulle taga ajada.

Emil ootab Sinu kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles