Päevakäpp: Katariina on tavaline kiisu, kes igatseb erilist armastust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Ei ole saladus, et sageli otsivad kassihuvilised nurrikut, kes paistaks silma — jääks meelde oma iseloomu või välimuse poolest, vahel isegi mõlemat. Tihti satuvad olema mustvalged kiisud need, kes oma traditsioonilise kasuka tõttu inimestele silma ei jää ja keda väga «tavalisteks» peetakse. 

MTÜ Kasside Turvakodu vabatahtlikud teavad aga, et need pealtnäha «tavalised» mustvalged kassid on alati kõige südamlikumad ja krapsakamad. Nii ka imearmas Katariina Rosaalie.

Nii, kui turvakodus mängusuled välja võetakse, on pisike Katariina kohe platsis! Küll ta armastab siis ühelt küljelt teisele veereda ja seejärel hoopis kukerpalle teha. Noore kassina jagub Katariinal lustlikkust ja südikust palju. Muidugi on Katariina ka väga arukas kiisu ning ta on väga kiiresti selgeks saanud, kuhu viiakse kassid, kes transpordipuuri pannakse. Nii on võtnud Katariina selgeks sihiks, et iga kord kui puur turvakodu põrandale asetatakse, on tema kõige esimesena puuris — mine tea, äkki sulgubki uks tema järel ja seekordsed paikäed viivad koju just tema. Seni ei ole seda veel juhtunud, kuid armas Katariina loodab ja ootab: ootab, et viimaks ometi saaks ta olla päriselt kellegi oma!

Kui imekaunis ja mitte üldsegi tavaline Katariina Sulle silma jäi, siis sellel on põhjus. Paku talle kodu ja kirjuta aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles