Ebaeetiline meelelahutus: Eesti ettevõte müüb lillekimpe elusate liblikatega (1)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Eesti Loomakaitse Selts kirjutab oma Facebooki-lehel, et Butterfly Gardeni nime kandev ettevõte müüb lillekimpe elusate liblikatega. ELS juhib tähelepanu, et kuigi loomakaitseseadus korrektsete paberite olemasolul müüki ei keela, ei pea siiski nad seda tegevust õigeks.

ELSi tähelepanu juhiti ühele ettevõtte korraldatud, kuid praeguseks eemaldatud loosimängule, kus just elusliblikatega lillekimbud auhinnaks pandi.

Ettevõtte Facebooki-lehega tutvudes aga tundub, et nende põhitegevuseks pole siiski mitte lilleäri, vaid just liblikate aretamine ja müük ning nad ise kinnitavad, et peavad putukatest väga lugu ja ei piina neid mingil kombel.

Вчера наши бабочки принимали участие в записи предпраздничной программы на канале TV6?☺️Как оказалось, тропические красавицы настоящие модели??‍♀️послушно ведут себя в кадре ,обожают камеру и выполняют все просьбы оператора ???

Posted by Butterfly Garden on Thursday, 1 March 2018
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles