Päevakäpp: Dolce ei taha enam elada puuris, ta tahab koju!

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dolce
Dolce Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Ülisõbralik kassipoiss Dolce saabus MTÜ Kasside Turvakodu töötajate hoole alla mõned nädalad tagasi. Kiiresti sai selgeks, et just tema on hetkel turvakodu kõige sülemaiam kassike, kes igal vabal hetkel inimese sülle nurruma poeks. 

Nii kui inimene Dolce juurde kükitab, on see armas kassipoiss juba inimese õla peal kõrva sisse nurrumas. Küll ta keerutaks ja mõnuleks süles, puksiks ninaga ja sõtkuks käppadega...

Hetkel peab aga Dolce oma päevad veetma kitsas puuris ja tema sülelimiit ei ole kaugeltki täidetud. Tema armastus inimese vastu on nii suur, et ta ei taha inimesi teiste kassidega jagada. Seetõttu kipubki Dolce vahel teiste kasside suunas käpaga äsama, kui on vaja inimese tähelepanu pärast võidelda. Kõigi ohutuse tagamiseks oleme sunnitud hoidma Dolcet puuris... Kuid nii ei saa ju! Nii sõbraliku ja paimaia kassi jaoks on lausa patt elada turvakodus, eriti veel kitsas puuris! Dolce peaks olema juba ammu päris oma kodus - pehmes süles nautimas päris oma inimese paitusi!

Kui Sinu kodus ei ole ühtegi teist looma, kuid ootad juba ammu oma perre ühte sülekassi, siis just Dolce on see õige! Dolce saab hästi läbi ka lastega ning tema suur soov on leida päriskodu, kus oleks palju paikäsi ja võimalus õhtuti inimese sülle magama pugeda!

Kiirusta, armas Dolce inimene, kassipoiss tahab oma koju!

Kirjuta Dolcele aadressile info@kassideturvakodu.ee

DOLCE EI TAHA ENAM ELADA PUURIS - TA TAHAB KOJU!

DOLCE EI TAHA ENAM ELADA PUURIS - TA TAHAB KOJU! Ülisõbralik kassipoiss Dolce saabus meie hoole alla mõned nädalad tagasi. Kiiresti sai selgeks, et just tema on hetkel turvakodu kõige sülemaiam kassike, kes igal vabal hetkel inimese sülle nurruma poeks. Nii kui inimene Dolce juurde kükitab, on see armas kassipoiss juba inimese õla peal kõrva sisse nurrumas. Küll ta keerutaks ja mõnuleks süles, puksiks ninaga ja sõtkuks käppadega... Hetkel peab aga Dolce oma päevad veetma kitsas puuris ja tema sülelimiit ei ole kaugeltki täidetud. Tema armastus inimese vastu on nii suur, et ta ei taha inimesi teiste kassidega jagada. Seetõttu kipubki Dolce vahel teiste kasside suunas käpaga äsama, kui on vaja inimese tähelepanu pärast võidelda. Kõigi ohutuse tagamiseks oleme sunnitud hoidma Dolcet puuris... Kuid nii ei saa ju! Nii sõbraliku ja paimaia kassi jaoks on lausa patt elada turvakodus, eriti veel kitsas puuris! Dolce peaks olema juba ammu päris oma kodus - pehmes süles nautimas päris oma inimese paitusi! Kui Sinu kodus ei ole ühtegi teist looma, kuid ootad juba ammu oma perre ühte sülekassi, siis just Dolce on see õige! Dolce saab hästi läbi ka lastega ning tema suur soov on leida päriskodu, kus oleks palju paikäsi ja võimalus õhtuti inimese sülle magama pugeda! Kiirusta, armas Dolce inimene, kassipoiss tahab oma koju! Kirjuta Dolcele aadressile info@kassideturvakodu.ee

Posted by MTÜ Kasside Turvakodu on Wednesday, 7 March 2018
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles