Päevakäpp: vallatu ja sportlik Arni tahab treenida isiklikus kodus

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Imeilus oranžitriibulise kasukaga Arni - kes sai nime Arnold Schwarzeneggeri järgi - ootab Pesaleidja kassitoas pikisilmi, et saaks lõpuks oma isiklikku koju.

«Olen vallatu kassilaps nimega Arni. Sellise toreda nime sain ma Arnold Schwarzeneggeri järgi ja mitte põhjuseta, armastan minagi jooksmist, hüppamist läbi elu tervislikul ja aktiivsel moel ja ma kasvan sama suureks ja ilusaks kui legendaarne atleet. Suhtlen ladusalt teiste kassimaailma esindajatega, koos me võime võidu joosta, mängida jalkat suvalise pallikesega, mängida peitust, kuid ma saan iseenda lõbustamisega ka hakkama.

Nagu kõikidel sportlastel on ka mul hea söögiisu, söön meeleldi tasakaalustatud kuivtoitu, kuid rohkem eelistan maitsvaid konserve. Lisaks sportimisele ja heale söögile meeldib mulle puhata ja ka magada voodis oma treenerite ja teiste inimeste lähedal, kes must hoolivad. Nad teevad mulle massaazi, kuni ma puhkan ja mõnulen ja lõõgastun.

Mul on imelilus oranžitriibuline kasukas nagu tiigril ja mu silmad on merevaigukarva.

Otsin seda ainukest, kes võimaldab mul treenida oma isiklikus kodus ja aitab mul saada samasuguseks tšempioniks kui Arnold Schwarzenegger.

Ootan pakkumisi hoiukodus Maardus - klikka siia!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles