Päevakäpp: Mummu vajab väga abi — kuhu on tal minna?

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Mõni aeg tagasi helises Kasside Turvakodu Tartu vabatahtliku telefon. Helistajaks oli kassitirts Mummu hoiukodu ning vabatahtlik võttis kõne ootusärevalt vastu, et kuulda Mummu viimase nädala käpakäigust. Teisel pool toru oli aga nuttev hoiukodupakkuja, kes sõnas, et midagi oli juhtunud.

Alates märtsist ei saa ta enam oma endises elukohas elada ning Mummule tuleb leida uus pesapaik. 

Vabatahtliku süda muutus raskeks. Hoiukodu oli andnud endast kõik — Mummut kaitsnud, hoidnud ja armastanud juba eelmisest suvest saati, kui vabatahtlikud Mummu koos sõbra Hissuga eutanaasiast päästsid. Kuid kuhu Mummu nii kiiresti paigutada? Järgnesid kümned kirjad ja mitmed kõned, kuid kahjuks ei ole veel õnnestunud Mummule uut hoiukodu leida. Päevad mööduvad linnutiivul ning aina lähemale saabub päev, kui Mummul ei ole enam kuskil olla. Vabatahtlike südameis paisub ärevus, sest mida teha edasi?

Nüüd paluvadki nad Sinu abi, armas kassihuviline! Ehk on Sinu kodus puudu üks südamlik karvakera, kes nurru põristades kodu südamesoojuse ja armastusega täidaks? Just Mummu vajab hetkel päriskodu kõige rohkem.

Kui Sina saad vallatule nurrumootorile päriskodu võiajutist hoiukodu pakkuda, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles