Maailmakuulus lauljanna lasi oma armastatud koera tolle surma järel kloonida

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barbra Streisand, James Brolin ja Sammie
Barbra Streisand, James Brolin ja Sammie Foto: Barbra Streisand / Twitter

USA teatri- ja filminäitlejanna ja lauljanna Barbra Streisand avaldas hiljuti ajakirjale Variety, et pärast oma koera Sammie surma lasi ta kutsa rakkudest kloonida kaks uut kutsikat.

Streisandi Coton de Tuléar tõugu koer Sammie suri 2017. aastal, ent elab omal moel siiani edasi. Veterinaarid võtsid Sammie suust ja kõhust rakke ning kloonisid neist kaks uut koera, kes said nimeks Miss Violet ja Miss Scarlett.

«Nad on oma iseloomudelt vägagi erinevad,» sõnas Streisand. «Ma pean aga ootama nende vanemaks saamiseni, et näha, kas nad on pärinud Sammie pruunid silmad ja tõsise meele.» Lisaks kahele uuele kutsale on Streisandil kolmaski Coton de Tuléar, Miss Fanny, kes on Sammie kauge sugulane.

«Kui ma Miss Fannyga kohtusin, oli see armastus esimesest silmapilgust ning asja tegi veelgi paremaks see, et Fanny ema nimeks oli Funny Girl,» meenutas Streisand. «Funny Girl» on näitlejanna üks kuulsamaid filme ning Streisand kehastas seal tegelast nimega Fanny Brice. Scarlett, Violet ja Fanny, kes üksteisega tõeliselt sarnased on, elavad Streisandi ja tema abikaasa James Broliniga Californias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles