Päevakäpp: Meero ootab head sõpra, et vapraks hakata

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja / Facebook

Meero on umbes kaheksakuunekuune, väga koheva karva ja uhke oravasabaga uudishimulik kassipoiss. Veidi arglik, aga see on kindlasti ajutine, kui vaid oleks võimalus rohkem aega inimese seltsis veeta. Tema esimesed elukuud möödusid ema ja õdede-vendadega Järva-Jaani tänavatel. 

Inimesed märkasid neid juba suvel, aga kassiema oskas pojad ära peita ja tabada õnnestus nad alles sügisel. Praegu elab ta koos vennaga ajutises hoiukodus, kus peale nende on veel mitu kassi ja inimestel on keeruline aravõitu poisi täielikku usaldust võita. Aga Meero on leplik ja on kenasti kannatanud silmaravi ja puhastamist, mida ta peab aeg-ajalt saama, kuna pisarakanal veidike streigib. See pole probleem, mis takistaks tal kassipoja mänge mängimast või täisväärtuslikku kassielu elamast, ent vajab siiski vahel tähelepanu. Kindlasti paraneb seegi stressivabas koduses keskkonnas. Meerol on kiip ja pass ning ta on kastreeritud ja parasiidivaba.

Kui Sa tunned, et oleksid valmis pakkuma Meerole päriskodu, siis täida Pesaleidja kassivõtja ankeet ja me võtame Sinuga kiiresti ühendust.

Kõikidele lisaküsimustele vastab meelsasti Meero agent kassitoas, kellele saad kirjutada aadressil kylli@pesaleidja.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles