Armastus esimesest silmapilgust: dalmaatsia koeral on silmade ümber südamekujulised laigud

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Halieigh Morgan/Caters News/Caters News Agency/Scanpix

Dalmaatsia kutsikad sünnivad teadagi valgetena ning neile iseloomulikud laigud ilmuvad välja alles hiljem. Üks dalmaatsiapoiss Charlie sai endale vägagi erilise kasuka, mida ilmestavad südamekujulised laigud tema silmade ümber.

Charlie laigud tekkisid umbes siis, kui ta oli neljakuune ning tema omanik Haleigh ei suutnud oma silmi uskuda. Haleigh hakkas Charlie elu dokumenteerima ning koeral on nüüd Instagramis kümneid tuhandeid jälgijaid üle kogu maailma. 

Foto: Halieigh Morgan/Caters News/Caters News Agency/Scanpix

«Charliega kohtumine oli armastus esimesest silmapilgust,» sõnas algkooliõpetajana töötav Haleigh. «Kui ta sündis, ei olnud tal täppe, ent neljakuusena tulid tema ümber v-kujulised laigud, mis hiljem südameteks muutusid. Mida vanemaks ta saab, seda täpsemaks kujutised muutuvad.» Naise sõnul on temalt mitmel korral küsitud, kas ta on südamed koera näole ise joonistanud ning uudis, et laigud on loomulikud, on inimeste jaoks paras üllatus. 

Haleigh' soovi endale dalmaatsia koer saada ulatuv lapsepõlve, kui ta nägi kogu maailmas tuntud filmi, kus tegutses 101 dalmaatsia koera. Eelmisel aastal otsustas ta oma unistuse teoks teha ning pöördus dalmaatslaste tõuaretaja poole, kelle käest ta Charlie sai. «Charlie südamed on talle internetis palju tähelepanu toonud ning ta on saanud lõpmatult palju imearmsaid sõnumeid ja kommentaare,» nentis Haleigh ja lisas, et talle teeb heameelt teadmine, et tema koer nii paljusid inimesi rõõmustab.

Foto: Halieigh Morgan/Caters News/Caters News Agency/Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles