Armas video: lühikeste jalgadega koer ei saa sügavast lumest välja

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Me kõik satume aeg-ajalt täbaratesse olukordadesse. Nii juhtus ka väikese corgi tõugu koera Lupine'iga, kes oma lühikeste jalgade tõttu enam sügavast lumest välja ei saanud. 

Kaheaastane Lupine jäi «lõksu» Alaskal, kui tema perenaine koerakese suusaringile kaasa võttis. Kutsa astus sissesõidetud rajalt maha ning sattus sügavasse lumme, mis ta pea tervenisti endasse mattis. Südikas koer aga jonni ei jätnud — selle asemel, et püüda august välja ronida, tegi ta ringi läbi pehmema lume ning jõudis niiviisi tagasi oma perenaise juurde.

Lupine'i omaniku Hannah Lieasau sõnul jumaldab koerake tegelikult lund ning see on tema teine talv Alaskal. «Me läksime päikeseloojangul suusatama, ent Lupine jooksis liialt raja serva lähedal, see kukkus tema raskuse all kokku ning ta jäi tekkinud auku umbes kolmeks minutiks kinni,» rääkis Lieasau. «Ta on aga arukas koer — ta üritas mitmel erineval moel välja ronida, ent oma lühikeste jalgade tõttu oli ta sunnitud läbi pehme lume sumpama.»

Selliste olukordade tarbeks kannab Lupine ka sangaga keharihma, et tema lumest välja tõstmine kergem oleks. Vaata armsat videot! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles