Metsast leiti hüljatud koer, kaasas kurblik kiri: mitte keegi ei tahtnud mind endale võtta

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Prince George County Animal Shelter / Facebook

«Ma olen väga hea koer, noor ja mänguhimuline, ent vaatamata minu omaniku püüetele ei pakkunud keegi mulle kodu.» Nii seisis kirjas paberil, mis leiti puu külge seotud koer Zeusi kõrvalt koos kotitäie koeratoiduga.

Koera kaelarihma külge jäetud paberile oli looma metsa jätnud naine lisanud, et kuigi Zeusi hülgamine murdis ta südame, ei olnud tal mingit võimalust Zeusi üleval pidada ning kutsale uue kodu leidmise katsed luhtusid.

Kui Zeus leiti, sattus ta Virginias asuva Prince George'i maakonna loomade varjupaika, kes foto koerast ja südantmurdvast kirjast Facebooki postitasid. Nende abipalve sai vastuse — peagi saabus varjupaika perekond, kes Zeusi just enne sõbrapäeva endale võttis.

«Kui sa oma lemmiklooma eest enam hoolt kanda ei saa või suuda, palun võta ühendust kohaliku loomade varjupaigaga,» kirjutas varjupaik Facebookis. «Me ei tea, kust see koer pärit on, ent iga varjupaik annab üldjuhul oma parima, et sellises olukorras loomi aidata.»

Postitust kommenteerinud inimesed teoriseerisid aga, et koera metsa jätnud naine võis olla põgenenud vägivaldsest suhtest. Seda pakkumist toetab asjaolu, et koduvägivalla all kannatavatele naistele mõeldud varjupaigad ei luba kaasa võtta lemmikloomi ning see võis olla põhjuseks, miks Zeus maha jäeti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles